you guys sucks.


yeahh haha i dont care even all nk ckp im fake buat happy, haha annoying la aku nk sedih pasal benda tu,
i move on my life la, thats why kalau kau perasan la kan aku selalu cakap,
"mesti lepas ni awak tinggal orang kan" 
haha you're just same like other guy buat mcm tu kan sama je semua (:
dah lah blah im hopeless harap maklum (:
haha best layan lagu marcell nie try dengar weh tajuk dia "KAU BISA AKU BISA".
lets happy and move on your life,
actually ckp terus terang if didnt like me dont care about my heart, tak payah nak cakap i love you tu semua eh sampah la kau (:
thats such a silly things la.
im not that type of girl yang easily love guy,
if once dah, thats means you are special, i wanna tc of you, i wanna make you happy, i wanna bettered myself for you, i want you to stay.
but if you treat me like a trash, so i'll do it same as you've done (:
we'll see :P